المقادير:
320جم دقيق
250جم زبدةباردة
80جم سكربودرة
2بياض بيض
ذرةفانيليا
ذرة ملح
شيكولاتة بيضاء و بنى للتقديم
الطريقة:
لعمل البيتيفور نخفق الزبدة السكرحتى يصير هش نضيف بياض البيض والفانيليا مع الخفق ثم نضيف الدقيق
ملحوظة:لو بيتيفورالكاكاو نستبدل100جم دقيق بالكاكاو
نضع العجينة فى كيس الحلوانى ونقطعها وردات اولوزات
نعمل حفرة بالاصبع فى كل وردة وندخلهم الفرن 170-180درجة 1/3ساعة
نلزق اللوزات مع بعض بالمربى ونلزق عليهم مكسرات ونزينهم بكورنية شيكولاتة بيضاء وبنى ويقدم والوردات نحشى التجويف اللى فيها بمربى او بالجناش
ويقدم البيتيفور وبالهنا والشفا